Õpilaste muljed reisist:

Reisi algus läks hästi. Sõitsime välja hommikul kell 8.00. Meile räägiti merekarpidest, rannakarpidest, kaladest ja paljust muust merega seotust. Seal olid veel sillad. Sildade all oli jõgi, mille vesi tuli otse rabast. Oli suur külakiik, tegime pikniku. Siis läksime mere äärde, tee peal tegime suure kivi juures pilti. Mind väga häirisid sääsed. Mulle jäi meelde, et Titekivi peal haudus üks kajakas. Kaaslastega sain ma hästi läbi. Minul oli väga hea olla, ma ei tea kuidas teistega lood on. Riidu kellegagi ei läinud.

Chris-Beth

Reisi alguses oli nagu veits igav, aga pärast läks lõbusamaks. Me nägime Titekivi, vetikaid, merikarpe, sääski, merd, kajakapesa, kühmnokk-luikesid ja laululuikesid. Kõige paremini jäid mulle meelde kivide nimetused- liivakivi, paekivi, raudkivi ja Titekivi. Häirisid sääsed. Koos oli tore olla. Reis oli igatahes väga tore ja mulle meeldis. 

Carmen

Tore oli kuni selleni, kui jõudsime matkarajale, kus oli tohutult sääski. Ma sain targemaks, sest sain teada, et seal, kus kõndisime, oli sadu aastaid tagasi meri. Mulle meeldis just oma sõpradega olla. Tore oli ka külakiik, kus kiikusime. Kõik said omavahel hästi läbi. See oli üldse kõige lahedam reis. Mulle meeldis see üle kõige.

Elisabet

Reis algas päris hästi, eriti jäi meelde ilus ilm. Mind häirisid sääsed. Kaaslastega saime hästi läbi- mängisime, tegime nalja, kõik oli korras, kõigil oli hea olla. Mina jäin reisiga väga rahule.

Karl-Alex

Mulle jäi eriti meelde see, et Läänemeres on neli liiki merekarpe. Klassikaaslastega oli tore koos olla, meil ei tekkinud seal mingeid riidusid. Kõigil oli väga hea olla. Mulle meeldis see reis väga.

Markus

Mulle jäi reisist kõige rohkem meelde see, et kive ei tohi loopida luikede poole. Kaaslastega sain hästi läb, kõigil oli tore olla mere ääres. Reis meeldis väga, õnneks keegi riidu ei läinud.

Chris-Mario

Reis meeldis väga hästi, mingeid riidusid ei tekkinud. Meri oli ilus ja Titekivi jäi meelde. Sääsed närisid.

Marko

Kõigepealt sõitsime bussiga Oandule, kus olid giidid ja rääkisid merega seotud asjadest. Laululuiged haudusid. Mulle jäi eriti meelde see Titekivi, mille peal kajakas haudus. Muidu sain hästi kaaslastega läbi, kuid mõned rääkisid liiga palju. Riide ei tekkinud. Korjasin palju kive ja merekarpe. Mulle meeldis see reis väga.     Linda

Kõndisime läbi metsa. Metsas olid suured kivid. Metsas oli ka palju sääski. Mind häiris vetikate hais, muidu oli tore. 

Reimo

Käisime Oandu-Altja rannametsas. Kõigepealt räägiti meile reeglitest. Nägin palju kive ja merekarpe ja elusat merd. Eriti jäi meelde Titekivi. Kõigil oli hea olla, ma arvan, minul oli küll. Mulle seal meeldis väga. 

Ingrid

Reisi alguses oli halb olla, sest mulle ei sobi bussisõit, aga rannas oli küll imeilus! Meelde jäid ka sääsed, kes häirisid meid. Kõik oli hea ja mulle meeldis meie reis. 

Hellike

Nägime mustikataimi, rähni söödud käbisid, suuri kive ja merd. Häirisid sääsed, lobisemine ja mere hais. Mõnede kaaslastega oli hea olla. Mulle meeldis see reis väga.

Henry

Reis oli tore, sääsed käisid natukene närvidele, aga muidu oli hea. Läksime Läänemere äärde, käisime veel Altja kalurikülas, nägime Titekivi, kus haudus kajakas oma mune. Üks inimene ajas küll närvi, kuid ma ei teinud temast välja. Kõik läks hästi, riidusid ega kaklusi polnud. Reisi lõpus tegime toreda pikniku.      Allar

Reis oli liiga äge! 

Sten-Markkus